Dil Se.. (1998)-Dragostea nu poate muri

 Scurta descriere:
Amarkanth Varma este fiul unui ofiter decedat si lucreaza ca reporter pentru postul de radio All India, calatorind pe tot teritoriul tarii pentru a intervieva localnicii cu privire la implinirea a 50 de ani de la castigarea independentei Indiei. Intr-o provincie din nord, jurnalistul devine interesat de ideologia unei miscari separatiste infiintate ilegal ce comite acte de terorism, reusind chiar sa obtina un interviu cu liderul acestei grupari. Amarkanth Varma o cunoaste intr-o gara izolata din regiune pe misterioasa Meghna, de care se indragosteste nebuneste si pe care o urmareste obsesiv pana cand este batut crunt de catre cei doi frati ai acesteia.
Desi intre Meghna si Amarkanth se infiripa o scurta idila, femeia dispare brusc si fara nicio explicatie din viata reporterului, iar acesta revine la New Delhi cu inima franta, afland ca mama lui vrea sa il insoare cu tanara Preeti Nair. In ziua logodnei lui Amarkanth cu Preeti, Meghna apare pe neasteptate in pragul casei viitorului mire si il roaga pe acesta sa ii ofere gazduire timp de cateva zile. Numai ca Meghna este implicata intr-un complot diabolic si intentioneaza sa detoneze o bomba in capitala Indiei cu prilejul paradei de ziua republicii.

ACTORI PRINCIPALI;


SHAH RUKH KHAN












PREITY ZINTA




Daca va place continutul acestui site ajuta-ti si dumneavoastra la intretinerea lui facand o mica donatie,sau lasa-ti un comentariu in casuta de comentarii.Va multumim!

Trimiteți un comentariu

Va place filmul?Nu ezitati sa comentati!

Persoane interesate