BAABUL

CU SALMAN KHAN
Descriere.

Malvika Talwar il cunoaste pe Avinash Kapoor la o partida de golf. Se plac , se indragostesc si ajung sa se casatoreasca, si au impreuna un fiu. Dragostea lor este profunda si totala, dar, Avinash moare intr-un accident de masina, iar Malvica este devastata. Socrii ei  sunt alaturi de ea in durerea pe care cu totii o simt, dar tatal lui Avinash  constientizeaza ca tineretea ei se ofileste  si se stinge datorita hotararii femeii de a trai ca o vaduva ce nu mai are alta bucurie decat sa-si vada copilul crescand,asa ca ii sugereaza ca ar trebui sa incerce sa se recasatoreasca.
Scandalizata de aceasta idee, refuza categoric posibilitatea aceasta, dar socrul ei creaza posibilitatea ca tanara sa nora vaduva sa se indragosteasca nou sositul oaspete numit Rajat,cantaret lansat in  Europa , pentru a sustine un recital. Acesta din urma reuseste  prin prezenta sa sensibilasi atragatoare , ajutat si de  sugestia  ca fiul sau va creste mult mai bine avand langa el un tata,sa o determine sa se razgandeasca ,iar Malvica redescopera zambetul... 




Daca va place continutul acestui site ajuta-ti si dumneavoastra la intretinerea lui facand o mica donatie,sau lasa-ti un comentariu in casuta de comentarii.Va multumim!

Trimiteți un comentariu

Va place filmul?Nu ezitati sa comentati!

Persoane interesate