ELAAN 2OO5




Elaan este un Bollywood film, lansat în ianuarie 2005. Elaan este o poveste explozivă a unei naţiuni de pe margine, impinsa la limita de elemente diabolice stele pentru a aprinde teroare la nivel mondial. Mai precis, acesta este un film despre misiune de cinci caractere şi elaan împotriva lor un singur om. Produse de către Ganesh Jain şi Jain Ratan şi regizat de Vikram Bhatt , filmul stele Arjun Rampal , John Abraham , Rahul Khanna , Amisha Patel , Lara Dutta şi Mithun Chakraborty . Filmul a marcat revenirea Mithun Chakraborty a industriei de film Bollywood dupa ce a jucat in productii cu buget redus pe baza de la Ooty pentru un deceniu.
Conţinut

Modern zi secular India are loc la răscumpărare de extortionist internaţionale, Baba Sikander ( Mithun Chakraborty ) şi fraţii săi, Aftab şi Sameer. Ei încep prin a cere bani de la oameni de afaceri prosperi, şi atunci când victimele lor refuză să plătească, ei sunt ucişi. Una dintre victimei lor acum fiind ameninţat este Shah Kantilal, care a adoptat un baiat cantină simpla, Bunty, ia dat numele său de familie, Karan Shah ( Rahul Khanna ), şi responsabilitatea de a rula afaceri de familie, spre disperarea fiicei sale , Anjali. Auzind că viaţa tatălui său este pe cale de dispariţie se întoarce, Karan din America şi convinge tatăl său să nu dea la cerinţele extortionist lui, dar în loc să prevadă că suma de trecut victimelor şi a familiilor lor respective, la care tatăl său este de acord. Apoi, cinci zile mai tarziu, la o zi după ziua lui, Kantilal este împuşcat în lift, împreună cu patru dintre bodyguarzii lui. Anjali deschis renunţă la Karan şi îl întreabă de a nu participa la înmormântarea tatălui ei. O Karan şocat şi devastat anunţă că el va prinde şi aduce Baba Sikander la justiţie în India. Cu toate acestea, atunci când constată că ţara care Baba este holed in, Italia, nu are un tratat de extrădare cu India, el intenţionează să recruteze unii mercenari să meargă cu el şi să aducă înapoi Baba. Primul om a alege este fostul inspectorul de poliţie Arjun Srivastav ( Arjun Rampal ), care a amplasat şi a ucis agresorul soţiei sale pe cont propriu, iar acum trăieşte ca un părinte singur cu scoala-merge pe fiica sa. Şi este Arjun, care recomandă ca al doilea om fi Abhimanyu ( John Abraham ), care este în prezent depus în închisoare Vashi, şi a fost un sofer a fost Baba însuşi. Dar, înainte de Karan ( Rahul Khanna ) poate recruta Abhimanyu ( John Abraham ), el trebuie să-l de primăvară din închisoare. Escapadă are loc in mod dramatic, într-un stil adoptat de film Spy Game la primăvară din Elizabeth Hadley ( Catherine McCormack ), dintr-o închisoare din China. Trio, care beneficiază de ajutor de Sonia ( Lara Dutta ), prietena Abhimanyu lui, şi Priya ( Amisha Patel ), un reporter de presă de la "Aaj Tak", preia sarcina dificila de reţinere în viaţă un fugar, a cărui unde ar putea fi oriunde în Italia, Franţa, Germania, sau orice altă ţară europeană, şi toate dintre ele ştiu că misiunea lor este înconjurată de trădare, şi că nici unul dintre ei ar putea reveni în viaţă pentru a spune povestea lor. Atunci când ele sunt înconjurate Arjun moare în timp ce obţinerea unui jeep. Mai târziu, arestarea Baba poliţie şi în instanţă l-au condamnarea la moarte şi aşa mai departe Baba este spânzurat. Karan şi Priya se căsătorească şi să adopte numai fiica lui Arjun, Aişa. Abhimanyu şi Sonia obţine, de asemenea căsătorit şi să se stabilească în jos în Veneţia. Şi totul se bine între Karan şi sora lui, Anjal În rolurile principale

Arjun Rampal ca Arjun
John Abraham ca Abhimanyu
Rahul Khanna ca Karan Shah
Ameesha Patel ca Priya
Lara Dutta ca Sonia
Mithun Chakraborty ca Baba Sikander
Ritu Shivpuri ca Anjali Shah
Milind Gunaji ca Aftab
Madan Joshi ca Kantilal Shah
Pandey chunky ca Salim
Atul Mathur
Asrani ca Kishorilal
Avtar Gill ca Farid Chacha



Daca va place continutul acestui site ajuta-ti si dumneavoastra la intretinerea lui facand o mica donatie,sau lasa-ti un comentariu in casuta de comentarii.Va multumim!

Trimiteți un comentariu

Va place filmul?Nu ezitati sa comentati!

Persoane interesate